Seuraava kokous

Seuraava yhdistyksen kokous pidetään keskiviikkona 5.6.2019 klo 18.00 Strampenilla

Kouluviestikarnevaali 2019

Tampereella juostiin 23.5.2019 Kouluviestikarnevaalin valtakunnallinen finaali. Vaasaa edusti Keskuskoulun kielikylpyoppilaat 1-4 luokkalaisten poikien ruotsalaisviestissä. Pojat sijoittuivat hienosti sijalle 7.Kielikylpy-yhdistys sponsoroi pojille juoksupaidat.

Kielikylpy-yhdistys järjestää

Kielikylpy-yhdistys on hakenut ja saanut avustuksia Svenska Kulturfondenilta. Avustuksilla on järjestetty vuonna 2018  2-3 lk:ien kielikylpyoppilaille retkiä Stundarsiin aikamatkalle.

Keväällä 2019 järjestetään 5-7 lk:ille retkiä Oravaisiin taistelukentälle ja päiväkotilaisille sekä 1 lk:ille Bragen ulkomuseoon. Näistä tulevista retkistä tuomme kuvia ja tarinoita nähtäville blogikirjoituksiin.

Avustuksista

Yhdistys toivoo, että avustukset anotaan ajoissa syksyllä sekä keväällä. Vapaamuotoiset anomukset voi toimittaa yhdistykselle.

Avustuksia voi anoa mm. oppilaiden leirikoulutoimintaan, erilaisiin ruotsinkielisiin kulttuuritapahtumiin osallistumiseen, ja materiaalihankintoihin.

Keväällä annetaan stipendit kahdelle kuudennen ja kahdelle yhdeksännen luokan ruotsin opinnoissa hyvin edistyneelle kielikylpyoppilaalle.

• Kielet on kultaa!