Seuraava kokous

Vaasan kielikylpy-yhdistys ry:n seuraava kokous pidetään
Tiistaina 21.01.2020 klo 18.00
Paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Kielikylpy-yhdistys järjestää

Kielikylpy-yhdistys on saanut avustuksia Svenska Kulturfondenilta. Avustuksilla on järjestetty vuonna 2018  2-3 lk:ien kielikylpyoppilaille retkiä Stundarsiin aikamatkalle.

Keväällä 2019 järjestettiin 5-7 lk:ille retkiä Oravaisiin taistelukentälle ja päiväkotilaisille sekä 1 lk:ille Bragen ulkomuseoon.

Oravaisten retkestä voit lukea Merenkurkun koulun blogista
merenkurkun.blogspot.com/

Avustuksista

Yhdistys toivoo, että avustukset anotaan ajoissa syksyllä sekä keväällä. Vapaamuotoiset anomukset voi toimittaa yhdistykselle.

Avustuksia voi anoa mm. oppilaiden leirikoulutoimintaan, erilaisiin ruotsinkielisiin kulttuuritapahtumiin osallistumiseen, ja materiaalihankintoihin.

Keväällä annetaan stipendit kahdelle kuudennen ja kahdelle yhdeksännen luokan ruotsin opinnoissa hyvin edistyneelle kielikylpyoppilaalle.

Stipendit

Kielikylpy-yhdistyksen stipendit aktiivisesta ruotsinkielen käyttämisestä saivat tänä keväänä seuraavat oppilaat:     Henna Alanko 6B, Emmi-Julia Aho 6C, Aaron Koivumäki 9F ja Peppi-Lotta Juuti 9G

Kouluviestikarnevaali 2019

Tampereella juostiin 23.5.2019 Kouluviestikarnevaalin valtakunnallinen finaali. Vaasaa edusti Keskuskoulun kielikylpyoppilaat 1-4 luokkalaisten poikien ruotsalaisviestissä. Pojat sijoittuivat hienosti sijalle 7.Kielikylpy-yhdistys sponsoroi pojille juoksupaidat.

• Kielet on kultaa!